Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
One Two Distribution
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Ancora autoforanta cu parghie de sustinere pentru gipscarton
599 lei
Brand
DrillerToggle 45Kg
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
DrillerToggle este o ancora autoforanta de perete sau tavan din gips carton, cu un sistem de sustinere tip parghie, care se basculeaza in spatele placii de gipscarton. Acest produs poate sa sustina pana la 45Kg(*),capacitate net superioara altor ancore cu sistem de sustinere similar.

Ancora de perete DrillerToggle se instaleaza rapid si usor cu o simpla surubelnita, nu necesita pre-forare, este livrata impreuna cu surubul potrivit si este 100% inoxidabila; acest sistem de prindere este perfect pentru gipscarton.

DrillerToggle este o marca inregistrata de Cobra Anchors Ltd., companie canadiana care s-a evidentiat prin lansarea pe piata mondiala a unor produse inovatoare si de inalta calitate.

One Two Distribution este unic importator al produselor Cobra Anchors Ltd. Daca sunteti interesati sa comercializati acest produs va rugam sa ne contactati si va transmitem in cel mai scurt timp fisa tehnica detaliata cat si lista de preturi pentru toate tipurile de ancore (pentru suport beton, piatra, gips carton, caramida)

(*rezistenta de siguranta la forfecare cand ancora este instalat in gipscarton de 13mm grosime)

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura